Jesam li ja izabrala dizajn ili je on izabrao mene više se niti ne sjećam. Družimo se preko 17 godina, a prije kojih 10-ak godina našem duetu pridružio se još jedan član: interijer.

Kao diplomirani dizajner radila sam u izdavaštvu i obilazila sajmove o uređenju doma od Milana, Pariza, preko Londona i Kaira kada su ti događaji nenadano definirali moju profesiju.

Kao i čovjek, svaki prostor je jedinstven i upravo tako mu pristupam – individualno i s posebnom pažnjom. Volim jednostavne, pročišćene interijere s naglaskom na detaljima, teksturi i funkcionalnosti, koji su u potpunosti lišeni pomodarstva. Zaljubljenik sam u umjetnost što se odražava i u prostorima koje uređujem.

Dom je najintimnije mjesto, oaza mira kojoj se uvijek vraćamo, mjesto u kojemu rastemo i uz koji se vežemo za cijeli život. Stoga je moja sreća, ali i odgovornost koja dolazi sa svakim takvim projektom ogromna.  Kako je dizajner interijera Tony Fornabaio rekao: „Najbolje uređeni interijeri čine da vam srce jače zakuca“ i toga se držim pri svakom novom projektu.

Ana Perišin Stipoljev

me2
Vincent Van Gogh

"Što se radi s ljubavlju radi se dobro."

“What is done in love is done well.”